Obróbka termiczna
Urządzenia do obróbki termicznej, niezbędne wyposażenie każdej kuchni w profesjonalne urządzenia do gotowania. Bemar pozwala szybko przygotować gorące potrawy. Oferujemy bemary wolnostojące, jezdne, jedno lub dwu czy trzy komorowe. Grille gazowe, lawowe dzięki którym można zaserwować Klientom chrupiące smaczne potrawy. Zależnie od lokalu i potrzeb oferujemy także grille elektryczne oraz gazowe. Kuchenki mikrofalowe zapewniają szybkie podgrzanie lub rozmrożenie potraw. Oferujemy kuchenki o różnych mocach oraz dostosowane wielkością do każdego lokalu. Kuchenki nadstawne wykorzystywane na wolnym powietrzu lub tanim rozwiązaniem do gotowania. Oferujemy szeroki asortyment palników nadstawnych. Kuchnie gazowe zapewniają szybkie przygotowanie potraw, część kuchenek wyposażonych jest w piekarniki. Oferujemy kuchnie gazowe, kuchnie elektryczne, oraz kuchnie gazowo elektryczne. Zależnie od ilości podawanych gotowanych potraw można wybrać kuchnie z czteroma lub sześcioma palnikami. Kuchnie wykonane ze stali nierdzewnej co zapewnia higienę, łatwość użytkowania odporność na korozję. Lampy grzewcze wykorzystywane są w kuchniach gdzie przygotowane posiłki czekają na podanie Klientom. Oferujemy lampy o mocy 250 w do 500 w co zapewnia zachowanie odpowiedniej temperatury potraw. Lampy wyposażone są możliwość regulacji odległości od potraw by nie dopuścić do wyschnięcia. Płyty grillowe elektryczne pozwalają na szybkie przysmażenie kotletów do burgerów lub zrobienie smacznych szaszłyków. Płyty grillowe wyposażone w możliwość regulacji temperatury, by zapobiec wysuszeniem potraw, oraz lampkę kontrolną pokazująca aktualny stan pracy urządzenia. Kurczak z rożna oferujemy urządzenia zasilane gazem ziemnym. Rożen obrotowy zapewnia przygotowanie chrupiącego kurczaka bez dodatkowej zawartości tłuszczu. Drzwi rożna wykonane z szyby hartowanej co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania. Urządzenia gotowania potraw zapakowanych próżniowo. Gotowanie w wodzie o odpowiedniej temperaturze zapewnia zachowanie walorów zdrowotnych potraw. Jedzenie przygotowane metodą SOUS VIDE można przechowywać w zamrażarce. Tace i płyty grzewcze przeznaczone do podgrzewania potraw w pojemnikach GN. Zapewniają zachowanie odpowiedniej temperatury potraw. Tostery gastronomiczne do podawania kanapek na ciepło w barach szybkiej obsługi oraz restauracjach fast food. Zapraszamy do sklepu zapakowania.pl
