Podaj zwyczajne przekąski w nietypowych rożkach z drewna. Wybierz odpowiedni dla siebie rozmiar i ciesz się zdumieniem klientów, kiedy otrzymają na swoich stołach przekąski.
Podając minimalistyczne sałatki zaopatrz się w kubeczek bambusowy BAMBOO, który doskonale ukaże warstwy podawanej potrawy i podkreśli wygląd i smak sałatki.
Podając makarony wybierz talerzyki SHELLY w kształcie muszli. Nie tylko dodadzą daniu charakteru ale również podkreślą morskie smaki serwowanych dań. Dzięki wykonaniu talerzyków z surowca roślinnego, są one w 100% ekologiczne i bezpieczne dla środowiska naturalnego. Ten fakt tylko zachęca do stosowania ich na dużych imprezach plenerowych gdyż użyte opakowania nie szkodzą środowisku w takim stopniu jak naczynia plastikowe.
Do serwowanych dań dołóż wszelkich starań aby zadbać o każdy element. Dodaj biodegradowalne mini sztućce, którymi każdy będzie mógł skosztować potrawy bez brudzenia rąk.
A może wolisz bardziej tradycyjny sposób podania przekąsek na degustacjach? Zapraszamy do zapoznania się z mini deskami do podawania przekąsek w ekskluzywnych restauracjach. Prostota ich wykonanaia nie przyćmi wyglądy samego dania, a dzięki materiałowi deski można wykorzystać wielokrotnie,
Polecam zapoznać się również z łyżkami azjatyckimi, które swoją prostotą wyglądają niewinnie, ale serwowane na nich potrawy nabierają blasku i z chęcią są próbowane przez gości. W Kolorystyce czarnej, białej lub transparentnej – każdy znajdzie coś dla siebie.